Επίσημος εορτασμός για τα εικοσι χρόνια της Μουσικής Βιβλιοθηκης Λίλιαν Βουδούρη

Η Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών γιορτάζει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 τα είκοσι χρόνια της λειτουργίας της και ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα για το κοινό που θα επισκεφτεί τους χώρους της εκείνη την ημέρα. Ανάμεσα στους μικρούς και στους μεγάλους καλλιτέχνες, θα συμμετέχει και μια δική μας μαθήτρια, η Βάλια Μπαμπίλη που θα παίξει πιάνο. Είμαστε υπερήφανοι και τη συγχαίρουμε!!

Από το 1997 μέχρι σήμερα, η Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής διέγραψε μια πορεία που δικαίωσε όσους επένδυσαν υλικά και πνευματικά στο έργο της. Αφού πρώτα κατέκτησε τη θέση της ανάμεσα στις σημαντικότερες βιβλιοθήκες της χώρας και αναγνωρίστηκε διεθνώς ως μία από τις πιο ενεργές μουσικές βιβλιοθήκες, πέτυχε να πραγματοποιήσει άνοιγμα στο ευρύτερο κοινό, μέσα από την εκπαιδευτική και την καλλιτεχνική της δραστηριότητα.

Η επέτειος των 20 χρόνων, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την πραγματοποίηση μιας ημερήσιας σπονδυλωτής εκδήλωσης με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους, όπου θα αναδειχθεί η προσφορά της Βιβλιοθήκης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση και ξενάγηση στους θησαυρούς της, ομιλία του ποιητή Τίτου Πατρίκιου, προβολή του Αφιερώματος στην Μουσική Βιβλιοθήκη από την σειρά εκπομπών «Οι Βιβλιοθήκες της Αθήνας», παιδικό εργαστήρι για μουσικά όργανα από το συγκρότημα «Λύραυλος» και μαραθώνια συναυλία με τη συμμετοχή γνωστών και νέων καλλιτεχνών.

Στη φωτογραφία, η Βάλια παίζει σε συναυλία μας, πέρυσι, στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης Λίλιαν Βουδούρη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής.

Log in with your credentials

Forgot your details?