Το Ωδείο CGS

Ένα ωδείο μέσα σε έναν εκπαιδευτικό χώρο! Μια σπάνια τύχη.

Το Ωδείο μας λειτουργεί παράγοντας μουσική, συνδυάζοντας την μουσική εμπειρία με τη γνώση της μουσικής. Μουσικές εκδηλώσεις εντός και εκτός χώρου: Ακαδημία Αθηνών, Φιλολογικός σύλλογος Παρνασσός, Μέγαρο Μουσικής, Ίδρυμα Θεοχαράκη, Gazarte, δεκάδες συναυλίες στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι μαθητές μας που μπορεί να φοιτούν στο σχολείο ή να έρχονται στο ωδείο επιλέγοντάς το.

Διαπρεπείς μουσικοί και αξιόλογοι καθηγητές στο διδακτικό μας προσωπικό. Καλλιτεχνική μας διευθύντρια μια σολίστ καταξιωμένη με φήμη σπουδαίας παιδαγωγού, η Έφη Αγραφιώτη.

Πέρυσι τον Ιούνιο, ειδική επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού απαρτιζόμενη από διαπρεπείς μουσικούς ως μέλη απένειμε ένα δίπλωμα πιάνου με πρώτο βραβείο στην μαθήτριά μας Κατερίνα Βλάχου κι ένα πτυχίο με άριστα παμψηφεί στην Αναστασία Τσαγκάρη.

Φέτος αναμένουμε ακόμα δύο άριστες τελικές εξετάσεις.

Μέχρι τότε, ετοιμάζουμε το διπλό μας cd με τίτλο Το Ωδείο στο Studio που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο και που αποτελεί μια ιδιαίτερα χρήσιμη μουσική εμπειρία για τους μαθητές.

Πώς ακούμε… τον εαυτό μας χωρίς εμείς να είμαστε πια εκεί;

Μας δείχνει επίσης τα στάδια από τα οποία η μουσική μας κατάθεση γίνεται δίσκος ακτίνας, μια επίπονη εργασία για τον τεχνικό ήχου που οδηγεί σε μια μήτρα κοπής και στην αναπαραγωγή των αντιτύπων.

Μετά από την παραγωγή του cd, έρχεται μια διπλή συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής . Τα σχέδια μας για του χρόνου είναι επίσης σχεδόν… έτοιμα!

 

Σας θέλουμε μαζί μας.

Το Ωδείο CGS μας προτείνει να ακούσουμε μαθητές και καθηγητές του στο διπλό cd που αυτές τις ημέρες τελειώνει η τεχνική του επεξεργασία και πηγαίνει στο εργοστάσιο για την παραγωγή του.

Η παιδαγωγική χρησιμότητά του αλλά και η συναισθηματική ικανοποίηση θα ερίναι για όλους πολύ μεγάλη. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!
Μπορείτε να παραγγείλετε το διπλό αυτό cd στέλνοντας e-mail στο Ωδείο μας: odeio@cgs.edu.gr μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?