CGS Kids Triathlon | Αγώνας Παιδικού Τριάθλου | Σάββατο 18 Μαϊου 2019

Το CGS Sports Club , πιστό στο ομαδικό πνεύμα του αθλητισμού και με οξεία παιδαγωγική συνείδηση έχοντας  στόχο τη διάδοση όχι μόνο του τριάθλου, αλλά και του αθλητισμού, γενικότερα, ως τρόπου ζωής, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του CGS  το Σάββατο, 18 Μαΐου για τρίτη  φορά στην Ελλάδα ένα ειδικά σχεδιασμένο αγώνα τριάθλου για παιδιά Νηπιαγωγείου – Β Γυμνασίου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του διεθνούς οργανισμού “Spirit Foundation” που έχει συσταθεί από την  Ελβετίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τρίαθλο και δύο φορές ολυμπιονίκη, Nicola Spirig, την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου καθώς και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Ελλάδας.

Το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι η συμμετοχή όλων των παιδιών χωρίς την προϋπόθεση αγωνιστικής εμπειρίας.

Για τη συμμετοχή των μαθητών υπάρχει ένα συμβολικό κόστος (5 ευρώ), ενώ όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στην  Ένωση  μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα. Ο αριθμός των αθλητών είναι περιορισμένος, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

To Tρίαθλο

Το Τρίαθλο είναι ένα άθλημα το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία από πολλά αθλήματα. Όλοι μαθαίνουμε από παιδιά τα τρία βασικά αθλήματα της κολύμβησης, της ποδηλασίας και του τρεξίματος. Ο συνδυασμός αυτών των τριών αθλημάτων δυναμώνει και ενεργοποιεί όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες αλλά κυρίως χτίζει ένα πολύ δυνατό καρδιοαναπνευστικό σύστημα στον οργανισμό.

Καθ’ ένα από τα αθλήματα του Τριάθλου έχει την δική του ειδική προετοιμασία. Συνήθως το πιο αδύναμο από τα αθλήματα που έχει ένας τριαθλητής χαρακτηρίζει και το επίπεδό του, έτσι για να έρθει μια ισορροπία μεταξύ των αθλημάτων αυτή η διαφοροποίηση θα πρέπει να αντανακλάται και στην προπόνηση.

Για το Tρίαθλο χρειάζεται μια ελαστικότητα που δύσκολα συναντάται σε αθλητές που ασχολούνται μόνο με ένα άθλημα και που έχουν σωματικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν μόνο σ’ αυτό.

Μέγας χορηγός διοργάνωσης

Η Deloitte Ελλαδος, ως ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς επαγγελματικών υπηρεσιών με μακροπρόθεσμη επιτυχημένη πορεία, κατανοεί με υπευθυνότητα ότι έχει ένα ευρύτερο ρόλο να διαδραματίσει στην κοινωνία τοποθετώντας στο επίκεντρο των δράσεων της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Η Deloitte παραμένει συνεπής στην υποστήριξη κάθε αξιόλογης προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω  ενός εκτενούς προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στους τομείς της στρατηγικής ανάπτυξης των ακριτικών νησιών, του αθλητισμού, της παιδείας, του περιβάλλοντος και γενικότερα της κοινωνίας. 

 Μάθετε περισσότερα εδώ: www.deloitte.gr

Υποστηρικτές της διοργάνωσης

Luxottica www.luxottica.com/en

Marathon Bikes www.marathonbikes.gr/

Transition Sports www.transitionsports.gr/index.php?lang=el

Trimore www.trimore.gr/el/

Pharmacy 295 www.pharmacy295.gr/el

Runnerstore www.runnerstore.gr/

Lifeguard Hellas  www.lifeguardhellas.gr/

Χυμοί Οικογένεια Χριστοδοδούλου christodouloufamily.gr/

Πανελλήνιος  Αγορά  Games www.pagames.gr/

QProject qproject.gr

Swimbikerun http://swimbikerun.gr/

RunnFun https://runnfun.gr/

 

Αιγίδες:

 

Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία

Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου
 
 
 
Χορηγός Επικοινωνίας:
 
Infokids.gr 

Log in with your credentials

Forgot your details?