Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι Εικονικός αγώνας?

Εικονικός αγώνας είναι ένας αγώνας που μπορείς να τρέξεις/ποδηλατήσεις/κολυμπήσεις σε σημείο που εσύ επιλέγεις, σε μέρα και ώρα που θες. Καταγράφεις  τον χρόνο σου και καταχωρείς με μια ή περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα καταχώρησης αποτελεσμάτων τη συμμετοχή σου μέχρι την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί!

Όλοι οι συμμετέχοντες  θα παραλάβουν ένα πακέτο αγώνα με το προσωπικό bib number καθώς και ένα αναμνηστικό μετάλλιο στην διεύθυνση αποστολής που έχει δοθεί κατά την εγγραφή. Ένα ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής θα αποσταλεί επίσης.

Που μπορώ να κολυμπήσω / Ποδηλατίσω / τρέξω ?

Είναι δική σου επιλογή  ! Αυτό είναι το ωραίο στον εικονικό αγώνα! Τα αποτελέσματα μπορούν να αποσταλούν όποτε θέλετε μεταξύ των ημερομηνιών 18 – 23 Ιουνίου για να αποσταλεί  το ηλεκτρονικό δίπλωμα.

Where should I swim/bike/run?

Την ημέρα του  αγώνα προτείνουμε την ανεύρεση ενός  οριοθετημένου χώρου διασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες  για την δράση με τις προτεινόμενες αποστάσεις κάθε ηλικιακού group. Καλό θα ήταν να οργανώσετε την διαδρομή του αγώνα για να έχετε το περιθώριο να διασκεδάσετε και εσείς την συγκεκριμένη μέρα.

Πως να χρονομετρήσω τον αγώνα?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα χρονόμετρο, κινητό ή απλά κοιτώντας το ρολόι σου ! Αν τρέχεις μαζί με το παιδί σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσης όποιο τύπο εφαρμογής θέλεις.

Τι θα παραλάβω με την εγγραφή αγώνα?

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ένα πακέτο αγώνα (αριθμό συμμετοχής , δίπλωμα, μετάλλιο)

Που καταχωρώ τα αποτελέσματα?

Σε ειδική ενότητα στη σελίδα του αγώνα από τις 19 Ιουνίου 2020 μπορείτε να καταχωρήσετε τα αποτελέσματα (χρόνος του συμμετέχοντα μαζί με τον αριθμό εγγραφής καθώς και φωτογραφίες του αγώνα)

Τι είδους φωτογραφίες να ανεβάσω?

Μπορεί να είναι μια φωτογραφία από την αρχή του αγώνα, στην ή ακόμα και στον τερματισμό της προσπάθειας.

Αν δεν επιθυμείς να ανεβάσεις φωτογραφία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Log in with your credentials

Forgot your details?