Πληροφορίες

Χώρος Διεξαγωγής

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε τρεις διαφορετικές φάσεις (κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο) στον χώρο της πισίνας και του γηπέδου ποδοσφαίρου αντιστοίχως.

Οι ζώνες αλλαγής (μετάβαση από το ένα άθλημα στο άλλο) θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο Γυμνασίου-Λυκείου (αλλαγή κολύμβησης σε ποδήλατο) και στο γήπεδο ποδοσφαίρου (αλλαγή ποδηλάτου σε τρέξιμο).

Ο τερματισμός θα γίνει στο κέντρο του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 17 Μαΐου

 Ώρα Χώρος  
 17.30 – 21.00 Είσοδος κτιρίου IB Diploma
  • Παραλαβή αριθμού αγώνα
  • Τοποθέτηση ποδηλάτου στη ζώνη αλλαγής

 

Σάββατο 18 Μαΐου

 Ώρα Χώρος  
 08.30 – 10.00

Είσοδος Αυλής

Γυμνασίου – Λυκείου

  • Παραλαβή αριθμού αγώνα
  • Τοποθέτηση ποδηλάτου στη ζώνη αλλαγής
  • Παραλαβή συμμετεχόντων*
 10.45 Κλειστό Γυμναστήριο
  • Τεχνική Ενημέρωση συμμετεχόντων
 11.30 Κολυμβητήριο
  • Έναρξη αγώνων

*Οι γονείς αφού παραλάβουν μαζί με τους συμμετέχοντες τον αριθμό συμμετοχής και ετοιμάσουν/τοποθετήσουν στην πρώτη ζώνη αλλαγής το ποδήλατό τους μπορούν να κατευθυνθούν στον χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου από όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Κατηγορίες συμμετεχόντων

Μαθητές   Ώρα έναρξης Αποστάσεις (κολύμβηση-ποδηλασία-τρέξιμο)
 Νηπιαγωγείου  11.30   25μ. – 400μ. ( 1 στροφή  ) – 200μ. ( 1 στροφή )
 Α΄ – Β΄ Δημοτικού  12.00   25μ. – 400μ. (1 στροφή  ) – 200μ. ( 1 στροφή )
 Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού  12.30   50μ. – 800μ. ( 2 στροφές ) – 400μ. ( 2 στροφές )
 Ε΄ – ΣΤ΄ Δημοτικού  13.00   50μ. – 800μ. ( 2 στροφές ) – 600μ. ( 3 στροφές )
 Α΄ – Β΄Γυμνασίου *  13.15  100μ. ( κολύμβηση )  – 800μ. ( τρέξιμο, 3 στροφές)

*Οι συμμετέχοντες της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας θα λάβουν μέρος μόνο στα αγωνίσματα της κολύμβησης και του τρεξίματος.

 

Για όλες της ηλικιακές κατηγορίες θα υπάρχει η δυνατότητα  ομαδικής συμμετοχής δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά που επιθυμούν να λάβουν μέρος μαζί με τους φίλους τους ( δυο έως τρεις συμμετέχοντες ) να συνθέσουν επιλέγοντας το αγαπημένο τους αγώνισμα τη δική τους ομάδα !

( Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται από παιδιά  ιδίας ηλικιακής κατηγορίας )

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου μια ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης σύμφωνα με την ηλικιακή τους κατηγορία, ώστε να εισέλθουν στα αποδυτήρια και στη συνέχεια στο χώρο της πισίνας.

Είναι πολύ σημαντικό για την ομαλότερη διεξαγωγή του αγώνα να φροντίσετε έγκαιρα για την παραλαβή του race kit από τη γραμματεία της διοργάνωσης και την τοποθέτηση του ποδηλάτου στη ζώνη αλλαγής ( χώρος αρχικής τοποθέτησης ποδηλάτου / Transition area swim-bike )

 

Σε όλους τους σταθμούς του αγώνα καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο διεξαγωγής της δραστηριότητας θα υπάρχουν εθελοντές διασφαλίζοντας την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του CGS Kids Triathlon.

Εξοπλισμός

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν έχοντας μαζί τους τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό κολύμβησης, ποδηλασίας και τρεξίματος.

 

Αναλυτικά, ο εξοπλισμός είναι :

  • Κολύμβηση

Μαγιό, γυαλιά κολύμβησης, σαγιονάρες, μπουρνούζι η πετσέτα

 

  • Ποδηλασία

Ποδήλατο, κράνος

 

  • Τρέξιμο

Αθλητικά υποδήματα, t-shirt

Απονομές

Οι απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων συμμέτοχης θα γίνονται  για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες μετά τον τερματισμό κάθε συμμετέχοντα  στο χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά (βραχιολάκι χρονομέτρησης ) καθώς και να λάβουν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου διπλώματος συμμετοχής την προσωπική τους επίδοση.

Log in with your credentials

Forgot your details?