CGS Kids Virtual Triathlon

Η σημαντικότερη γιορτή Τριάθλου για παιδιά επιστρέφει ανανεωμένη μέσα από τη πλατφόρμα CGS CONNECTED!

Το CGS Kids Triathlon, η μεγαλύτερη, Virtual, αθλητική διοργάνωση τριάθλου για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών στη χώρα μας, επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά!

Το CGS, με την υποστήριξη της Deloitte Ελλάδος, ανακοινώνει το το Virtual CGS Kids Triathlon όπου με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων των μικρών αθλητών, θα διεξαχθεί και φέτος σε όλο τον κόσμο!

H φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 18 Ιουνίου με καταληκτική ημέρα την Τετάρτη 23 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (International Olympic Day).

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Μοντέρνου Πένταθλου και διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της Deloitte Ελλάδος

Η διοργανωτική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου CGS προσκαλεί παιδιά όλων των ηλικιακών κατηγοριών να συμμετάσχουν διαδικατυακά, όπου και όπως επιθυμούν, στην μεγάλη αθλητική γιορτή για το τρίαθλο, Virtual CGS Kids Triathlon , με στόχο την ενίσχυση της ‘Ενωσης «Μαζί για το Παιδί».

Από την Παρασκευή 18 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 23 Ιουνίου, όσα παιδιά επιθυμούν από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, μπορούν να συμμετέχουν πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες με τρέξιμο, ποδήλατo ή κολύμπι, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότηα να “μοιραστούν” το στιγμιότυπο από τη διαδρομή τους στις σχετικές πλατφόρμες (https://cgs.gr/kids-virtual-triathlon-upload/, social media.

Στόχος είναι η επαφή των παιδιών με το μοναδικό κόσμο του τριάθλου και του αθλητισμού γενικότερα σε συνδυασμό με την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τα έσοδα από τη συμβολική συμμετοχή στον φετινό αγώνα, θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Συγκεκριμένα, οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές στον αγώνα, θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος “Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι” που ενισχύει περισσότερα από 18.000 παιδιά κάθε χρόνο με είδη πρώτης ανάγκης. Η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” διανέμει κάθε χρόνο περισσότερους από 95 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης σε παιδιά από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά που διαμένουν μόνιμα σε ιδρύματα ή φιλοξενούνται προσωρινά σε αυτά για κάποιες ώρες την ημέρα, έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Μαζί, θα τους εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα.

Πώς μπορώ να συμβάλλω;

Με ένα απλό κλικ εδώ supportmazi.gr/VCGS-KidsTriathlon μπορείτε να συνδράμετε και εσείς ουσιαστικά τις προσπάθειές της Ένωσης, να εξασφαλίσει στα παιδιά που στηρίζει τα βασικά αγαθά για να βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητας τους, επιλέγοντας όποιο από τα παρακάτω πακέτα δωρεάς θέλετε που συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας.

  • 5€ – Καταβάλλω το minimum ποσό της συμμετοχής μου
  • 15€ – Προσφέρω μια σχολική τσάντα σε ένα παιδί
  • 30€ – Προσφέρω ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα παιδί
  • 50€ – Εξασφαλίζω τη σίτιση ενός παιδιού για ένα μήνα

Support Mazi.gr

 

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα λάβουν, μαζί με το επίσημο ΒΙΒ number τους, αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

H φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με στόχο να διατηρηθούν και να μεγαλώσουν παράλληλα οι αποστάσεις (!), από την Παρασκευή 18 Ιουνίου με καταληκτική ημέρα την Τετάρτη 23 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (International Olympic Day).

Οι μικροί και μεγάλοι επίδοξοι τριαθλητές μπορούν να συμμετέχουν «ανεβάζοντας» ένα στιγμιότυπο από τον αγώνα τους,  online, είτε στη σχετική πλατφόρμα (https://cgs.gr/kids-virtual-triathlon-upload/), είτε στα social media χρησιμοποιώντας το hastag #cgskidstriathlon και mention/tag το @cgs_school.

Διαδικασία Εγγραφής στον Αγώνα

1. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση στο https://cgs.gr/diloseis-symmetochis-kids-virtual-triathlon/ για να λάβετε το BIP number.

2. Αφού λάβετε το BIP number, επιλέγετε ένα από τα πακέτα δωρεάς στο www.supportmazi.gr/VCGS-KidsTriathlon που συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας στον αγώνα. Στο πεδίο “Oνοματεπώνυμο” συμπληρώστε το BIP number.

Πακέτα προσφοράς

• 5€ – Καταβάλλω το minimum ποσό της συμμετοχής μου

• 15€ – Προσφέρω μια σχολική τσάντα σε ένα παιδί

• 30€ – Προσφέρω ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα παιδί

• 50€ – Εξασφαλίζω τη σίτιση ενός παιδιού για ένα μήνα

Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να συνδράμετε και εσείς ουσιαστικά τις προσπάθειές της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», επιλέγοντας ως συμμετοχή στον αγώνα όποιο από τα παρακάτω πακέτα δωρεάς θέλετε που συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

3. Η εγγραφή στον αγώνα ολοκληρώνεται εφόσον έχει γίνει η πληρωμή της συμμετοχής στην πλατφόρμα  www.supportmazi.gr/VCGS-KidsTriathlon

email: triathlon@cgs.edu.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6030411

Δηλώσεις συμμετοχής: https://cgs.gr/diloseis-symmetochis-kids-virtual-triathlon/

Παρασκευή 18 Ιουνίου έως και Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Αθλητικός Σύλλογος CGS (CGS Sports Club)

Το CGS, έχοντας την αθλητική παιδεία ως κεντρικό εκπαιδευτικό άξονα, προσφέρει τη δυνατότητα σε γονείς, συνεργάτες καθώς και σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές να επεκτείνουν την αθλητική τους προετοιμασία μέσα από τον Αθλητικό Σύλλογο του σχολείου, CGS Sports Club.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα ομαδικά ή ατομικά αθλήματα και αθλητικά προγράμματα, να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών – παιδαγωγών και να χρησιμοποιήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του CGS.

O Αθλητικός Σύλλογος CGS Sports Club έχει ως αποστολή:

  • την αγωγή και την εκγύμναση του σώματος και του νου των αθλητών όλων των ηλικιών και κάθε επιπέδου
  • τη συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων όλων των αθλητών
  • τη συμμετοχή των αθλητών σε αθλητικούς αγώνες
  • την οργάνωση αθλητικών αγώνων, σεμιναρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων
  • την προώθηση και διάδοση της αθλητικής ιδέας και της ευγενούς άμιλλας

 

At CGS Sports Club we strive to provide a sport setting where each participant’s skills and character can flourish to the fullest potential by encouraging meaningful connections between sports and real life experiences. Our athletes train in an environment of ongoing inquiry, cooperation and mutual respect as they acquire a high caliber education and positive life attitudes to make a contribution to the world they live in.​

Το Μαζί για το Παιδί είναι Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που συνεργάζονται, από το 1996, για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως στην χώρα μας. Παράλληλα με τη στήριξη των σωματείων-μελών του, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»  προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, αγκαλιάζοντας παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Πιστή στο όραμά της για ένα πανελλαδικό δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας, η Ένωση βοηθά, πλέον των μελών της, περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά πανελλαδικά κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, που συμπυκνώνεται στη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει», ώστε να βοηθάμε παιδιά και οικογένειες καθώς και άτομα με αναπηρία, άμεσα και αποτελεσματικά.

To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».

Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

Η Deloitte Ελλαδος, ως ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς επαγγελματικών υπηρεσιών με μακροπρόθεσμή επιτυχημένη πορεία, κατανοεί με υπευθυνότητα ότι έχει ένα ευρύτερο ρόλο να διαδραματίσει στην κοινωνία τοποθετώντας στο επίκεντρο των δράσεων της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Η Deloitte παραμένει συνεπής στην υποστήριξη κάθε αξιόλογης προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω  ενός εκτενούς προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στους τομείς της στρατηγικής ανάπτυξης των ακριτικών νησιών, του αθλητισμού, της παιδείας, του περιβάλλοντος και γενικότερα της κοινωνίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ: www.deloitte.gr

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Μοντέρνου Πένταθλου και διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της Deloitte Ελλάδος.

Συμμετέχω με τρία απλά βήματα

Link Εκτύπωσης BIB Number
Κατεβάστε το ανοικτό αρχείο και συμπληρώστε το BIB Number και το όνομα του συμμετέχοντα. Εκτυπώστε το για τον αγώνα.

Αποστάσεις Αγώνα

Ο αγώνας περιλαμβάνει διαφορετικές προτεινόμενες αποστάσεις για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Οι αποστάσεις έχουν δημιουργηθεί με στόχο να προσκαλέσουν τα παιδιά σε μια αθλητική δοκιμασία γεμάτη δράση.

 

400μ Ποδήλατο – 200μ Τρέξιμο / Ηλικία 5 – 6 ετών

Οι μικροί μας αθλητές θα τρέξουν και θα ποδηλατήσουν σε μικρές αποστάσεις δίνοντας τους την ευκαιρία να συμμετέχουν στον αγώνα.

 

400μ Ποδήλατο – 200μ Τρέξιμο / Ηλικίες 7 – 8

Η ιδανική απόσταση για μεγαλύτερα παιδιά που είναι έτοιμα να εξελίξουν τις δυνατότητες τους λαμβάνοντας μέρος σε ένα αγώνα με σκοπό τη συμμετοχή.

 

800μ Ποδήλατο – 400μ Τρέξιμο / Ηλικίες 9 – 10

Αυτή η απόσταση πραγματικά θα ενθουσιάσει τα παιδιά !

Όλοι οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους σε ένα απαιτητικό αγώνα γεμάτο δράση !

 

800μ Ποδήλατο – 600μ Τρέξιμο / Ηλικίες 11 – 12

Μια απόσταση που θα κάνει τα παιδιά να είναι περήφανα για αυτή τους την επιτυχία, δοκιμάζοντας τις δεξιότητες τους σε ένα απαιτητικό αγώνα.

 

100μ Κολύμβηση – 1500μ Ποδήλατο – 1000μ Τρέξιμο / Ηλικίες 12 – 14

Ένας αγώνας , σχεδιασμένος για τους αθλητές της επόμενης γενιάς !

Κατάγραψε και στείλε μας τον αγώνα σου

ΤΡΕΞΙΜΟ / ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

Κατάγραψε τον αγώνα σου με τη βοήθεια εξοπλισμού Fitbit, Garmin, Apple Watch, phone app (like Strava or Nike Running) ή οτιδήποτε άλλο είναι εύκολο να καταγράψει τις δράσεις σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου με το συνολικό αριθμό μέτρων που κατέγραψες, και αυτό ήταν… !

Αν σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις διάδρομο γυμναστικής ή αν δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιο μέσο καταγραφής άσκησης, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά κατάγραψε στον υπολογιστή ή ακόμα και σε ένα απλό φύλλο χαρτί τα μέτρα που έκανες και στείλε μας μια φωτογραφία.

Ότι είναι καλύτερο για σένα είναι και για Εμάς!

 

ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Για να καταγράψεις τα μέτρα στο ποδήλατο σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις bike computers, trackers η εφαρμογές όπως MapMyRide , Garmin, Apple Watch, phone app (like Strava ) Αν σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις στατικο ποδηλατο ή αν δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιο μέσο καταγραφής άσκησης, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά κατάγραψε στον υπολογιστή ή ακόμα και σε ένα απλό φύλλο χαρτί τα μέτρα που έκανες και στείλε μας μια φωτογραφία.

Ότι είναι καλύτερο για σένα είναι και για Εμάς!

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Για να καταγράψεις την κολυμβητική σου απόσταση μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μέσο καταγραφής της κολυμβητικης σου αποστασης (Garmin, Apple Watch) . Αν δεν διαθέτεις κάτι από τα παραπάνω κατάγραψε στον υπολογιστή ή ακόμα και σε ένα απλό φύλλο χαρτί τα μέτρα που έκανες και στείλε μας μια φωτογραφία.

 

ΠΑΙΔΙΑ (Ηλικίες 5 – 8)

Για όλους τους εγγεγραμμένους ηλικίας 5 – 8 ετών θα αποστείλουμε τα αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή κάθε παιδιού χωρίς να είναι απαραίτητο να αποστείλετε αποδεικτικό καταγραφής των χρόνων τους. Το μόνο που θέλουμε είναι μια φωτογραφία με το παιδί που συμμετείχε και το bib number του πριν ή μετά τη δοκιμασία!

Την ημέρα του αγώνα

Την ημέρα του αγώνα προτείνουμε την ανεύρεση ενός οριοθετημένου χώρου διασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες για τη δράση με τις προτεινόμενες αποστάσεις κάθε ηλικιακού group.

 

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες, φωτογραφίες , φωτογραφίες!!! Τα παιδιά λατρεύουν να κοιτάνε φωτογραφίες εν δράση να συμμετέχουν σε αυτές κάτι που θέλουμε και εμείς επίσης ! Θα έχετε την ευκαιρία να τις ανεβάσετε στην σελίδα καταγραφής αποτελεσμάτων.

 

Διασκέδασέ το!

Είναι ευκαιρία να μεταφέρουμε τον ενθουσιασμό ενός κανονικού αγώνα την ημέρα του δικού σας αγώνα κατασκευάζοντας και σκηνοθετώντας ένα μοναδικό σκηνικό. Βάλε μουσική, μπαλόνια, ταμπέλες κλπ. Μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις τον δικό σου τερματισμό με κιμωλία, σκοινί ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείς κάνοντας τον τερματισμό του παιδιού σου μοναδικό!

Συμμετέχω - Κερδίζω - Βοηθάω

Είμαι Υγιής

Θέλουμε να είμαι υγιής και δραστήριος. Οι παιδικοί αγώνες με βοηθούν να αναπτύξω το θετικό υγιεινό πρότυπο της άθλησης στη ζωή μου κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

 

Ένα Μοναδικό Μετάλλιο

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε έναν αγώνα είναι και η κατάκτηση ενός μεταλλίου μόλις τερματίσω. Είναι μια απόδειξη ότι κατάφερα κάτι μοναδικό και επιβραβεύτηκα για αυτό.

Θα το κρεμάσω στον τοίχο μου και θα το θυμάμαι για πάντα.

 

Μοιράζομαι

Με την εγγραφή μου στον Αγώνα συμμετέχω σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό βοηθώντας παιδιά που έχουν ανάγκη .

Log in with your credentials

Forgot your details?