Οδηγίες για τον αγώνα

Πρόγραμμα, Εγγραφές & Παραλαβή Αγωνιστικού Πακέτου

Για τη διευκόλυνσή σας, υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και παραλαβής του απαραίτητου εξοπλισμού (αγωνιστικό πακέτο), την προηγούμενη ημέρα του αγώνα – Παρασκευή 17 Μαϊου, μεταξύ των ωρών 17:30 – 21:00.

Παρασκευή 17 Μαΐου -Registration

  Ώρα Χώρος
 17.30 – 21.00 Είσοδος κτιρίου IB Diploma
 • Παραλαβή αριθμού αγώνα
 • Τοποθέτηση ποδηλάτου στη ζώνη αλλαγής

 

Σάββατο 18 Μαΐου – Registration

  Ώρα Χώρος
 08.30 – 10.00 Είσοδος Αυλής

Γυμνασίου – Λυκείου

 • Παραλαβή αριθμού αγώνα
 • Τοποθέτηση ποδηλάτου στη ζώνη αλλαγής
 • Παραλαβή συμμετεχόντων*
 10.45 Κλειστό Γυμναστήριο
 • Τεχνική Ενημέρωση συμμετεχόντων
 11.30 Κολυμβητήριο
 • Έναρξη αγώνων

*Οι γονείς αφού παραλάβουν μαζί με τους συμμετέχοντες τον αριθμό συμμετοχής και ετοιμάσουν/τοποθετήσουν στην πρώτη ζώνη αλλαγής το ποδήλατό τους μπορούν να κατευθυνθούν στον χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου από όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει :

 1. Το σκουφάκι της διοργάνωσης το οποίο θα πρέπει να φοράνε όλοι οι συμμετέχοντες.
 2. Βραχιολάκι αναγνώρισης ηλικιακής ομάδας, με διαφορετικό χρώμα σε κάθε ηλικία, το οποίο δίνεται με την ολοκλήρωση της εγγραφής.
 3. Το τσιπ χρονομέτρησης το οποίο θα πρέπει να φορέσουν υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες στο αριστερό πόδι, χαμηλά στον αστράγαλο.
 4. Αυτοκόλλητα για το ποδήλατο, το κράνος, την τσάντα και την μπλούζα που θα τρέξετε με τον αριθμό συμμετοχής σας.

Πρόγραμμα έναρξης αγώνων

  Μαθητές Ώρα έναρξης Αποστάσεις (κολύμβηση-ποδηλασία-τρέξιμο)
 Νηπιαγωγείου 11.30 25μ. – 400μ. ( 1 στροφή ) – 200μ. ( 1 στροφή )
 Α΄ – Β΄ Δημοτικού 12.00 25μ. – 400μ. (1 στροφή ) – 200μ. ( 1 στροφή )
 Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού 12.30 50μ. – 800μ. ( 2 στροφές ) – 400μ. ( 2 στροφές )
 Ε΄ – ΣΤ΄ Δημοτικού 13.00 50μ. – 800μ. ( 2 στροφές ) – 600μ. ( 3 στροφές )
 Α΄ – Β΄Γυμνασίου* 13.15 100μ. ( κολύμβηση ) – 800μ. ( τρέξιμο, 3 στροφές)

*Οι συμμετέχοντες της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας θα λάβουν μέρος μόνο στα αγωνίσματα της κολύμβησης και του τρεξίματος.

Παραλαβή και παράδοση των μικρών τριαθλητών

 • Η δήλωση συμμετοχής και η τοποθέτηση του ποδηλάτου στη ζώνη αλλαγής / τοποθέτησης ποδηλάτων θα πρέπει να γίνει παρουσία γονέα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο του CGS 50΄ λεπτά πριν την έναρξη, σύμφωνα με το ηλικιακό τους γκρουπ.
 • Ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου θα ανοίξει στις 10:45 π.μ για την «τεχνική» ενημέρωση των αθλητών. Προαιρετικά, αν δεν είστε στις ηλικίες που ξεκινάνε πρώτες, μπορείτε να προσέλθετε μία ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης της ηλικιακής σας ομάδας. Ο τερματισμός κάθε συμμετέχοντα θα είναι περίπου μία ώρα μετά την ώρα εκκίνησης. Οι γονείς θα μπορούν να παραλάβουν το παιδί τους από τον χώρο τερματισμού.

Μικρές συμβουλές για τον αγώνα

 • Να είσαι ξεκούραστος από την προηγούμενη ημέρα.
 • Να καταναλώσεις ένα σωστό πρωϊνό.
 • Να χαμογελάς και να είσαι ευγενικός με τους συναθλητές σου.
 • Να περάσεις καλά και να ευχαριστηθείς αυτή την μοναδική εμπειρία.

Τι να έχω μαζί μου την ημέρα του αγώνα

 • Γενικά
 1. Ιατρική βεβαίωση που θα προσκομίσω στην γραμματεία (για τους μαθητές του CGS έχει πραγματοποιηθεί ο έλεγχος, οπότε δεν είναι απαραίτητο).
 2. Στεγνά ρούχα

 

 • Κολυμβητικό μέρος
 1. Πετσέτα
 2. Μαγιό
 3. Παντόφλες
 4. Γυαλάκια
 5. Σκουφάκι (θα δοθεί από τη διοργάνωση)

 

 • Ποδηλατικό μερος
 1. Ποδήλατο
 2. Κράνος

 

 • Δρομικό μέρος
 1. Παπούτσια αθλητικά

Αποτελέσματα / Βραβεύσεις

Στον αγώνα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για κάθε συμμετέχοντα για τον συνολικό χρόνο του αγώνα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εδώ https://cgs.gr/apotelesmata-kidstriathlon/

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν το ειδικά σχεδιασμένο μετάλλιο του αγώνα και δίπλωμα συμμετοχής αμέσως μετά τον τερματισμό τους.

Οι συμμετέχοντες της ηλικιακής κατηγορίας Γυμνασίου θα βραβευθούν και για την τελική τους κατάταξη.

 

Ομαδικές Συμμετοχές

 • Οι συμμετέχοντες που θα δηλώσουν να λάβουν μέρος με την ομάδα τους θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα έναρξης της ατομικής συμμετοχής. Το τσιπ χρονομέτρησης θα πρέπει να δίνεται στον επόμενο δρομέα μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνίσματος στον χώρο αλλαγής όπου θα περιμένει το επόμενο μέλος της ομάδας. Κάθε μέλος που ολοκληρώνει κάποιο αγώνισμα θα κατευθύνεται στον χώρο του τερματισμού με τη βοήθεια εθελοντή ώστε να παραλάβει το μετάλλιο και το δίπλωμά του μαζί με την ομάδα του.

 

Τεχνική υποστήριξη ποδηλάτου

 • Στον χώρο τοποθέτησης των ποδηλάτων θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό σε περίπτωση βλάβης του ποδηλάτου.

Χάρτης αγώνα

Αλλαγές αθλημάτων

Οι αλλαγές που θα γίνουν από άθλημα σε άθλημα διαδοχικά είναι δύο.

Η πρώτη θα γίνει μετά την έξοδό σας από την πισίνα όπου θα φορέσετε τα παπούτσια και την μπλούζα σας και θα κατευθυνθείτε από την έξοδο της πισίνας στον χώρο που θα έχουν τοποθετηθεί τα ποδήλατα. Θα πρέπει να έχετε βάλει ένα σημάδι ώστε να γνωρίζετε που ακριβώς είναι το ποδήλατό σας (θα υπάρχουν εθελοντές που θα διευκολύνουν τους συμμετέχοντες).

Η δεύτερη αλλαγή θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του ποδηλατικού κομματιού εσωτερικά του στίβου, μπαίνοντας στη στροφή όπου θα αφήνετε το ποδήλατο και το κράνος και θα ξεκινάτε το δρομικό κομμάτι του αγώνα.

Parking την ημέρα του αγώνα

Οι συνοδοί των συμμετεχόντων του αγώνα μπορούν να σταθμεύσουν στο χώρο του CGS Campus. Στον κεντρικό χώρο στάθμευσης θα υπάρχει προγραμματισμένη μετακίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από και προς το χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

Θεατές

Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται πριν την έναρξη της διοργάνωσης σε όλα τα επιτρεπόμενα σημεία πρόσβασης (ζώνη αλλαγής, πισίνα, κλειστό γυμναστήριο, στίβος αγώνα). Μετά την έναρξη του αγώνα οι θεατές θα μπορούν να κινούνται, διασφαλίζοντας την ομαλότερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα, σε συγκεκριμένα σημεία χωρίς την δυνατότητα εσωτερικής μετακίνησης.

Προτείνουμε τον χώρο του Club House, τον χώρο του στίβου καθώς και τις κερκίδες του ως ιδανικό χώρο παραμονής, έχοντας δύο από τα τρία αθλήματα σε άμεση οπτική επαφή. Στον χώρο της πισίνας θα υπάρχει ειδικά σχεδιασμένο δίκτυο ζωντανής εικόνας το οποίο θα συνδεθεί με τον χώρο του Club House (μεγάλες οθόνες προβολής) δίνοντάς σας την δυνατότητα παρακολούθησης.

Εθελοντές

Σε όλους τους χώρους πραγματοποίησης του αγώνα θα υπάρχουν εθελοντές, διευκολύνοντας και βοηθώντας την ομαλή και ασφαλή συμμετοχή και παρουσία σας στον αγώνα.

Log in with your credentials

Forgot your details?