Διοίκηση

Η διοίκηση της εταιρείας από τον Ιούλιο του 2004 ασκείται από πενταµελές ∆ιοικητικό Συµβούλιο του οποίου µέλη είναι: Χρήστος Ε. Γείτονας, Πρόεδρος,

Χρήστος Χ. Γείτονας, ∆ιευθύνων Σύµβουλος

Ο Χρήστος Γείτονας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Κατέχει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Warwick και αμέσως μετά την αποφοίτησή του άρχισε να εργάζεται στο Citigroup στο Λονδίνο.

Το 2004 αποχώρησε από τις τραπεζικές επιχειρήσεις και άρχισε μια σταδιοδρομία στον τομέα της εκπαίδευσης στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα στην Αθήνα. Είναι ο ιδρυτής της JSS, ενός διεθνούς δικτύου ακαδημιών ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την ομάδα Juventus FC, και ο ιδρυτής της Ελληνικής Εκπαιδευτικής Εταιρείας, ενός οργανισμού που διεξάγει έρευνα στον τομέα της Μάθησης, της Καινοτομίας και των Νέων Τεχνολογιών. Είναι επίσης ο συνιδρυτής της Emaginal AG, μια εταιρεία λογισμικού με έδρα την Ελβετία, που σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις συστημάτων λογισμικού με τη χρήση της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών μέσω του διαδικτύου.

Έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο σε διάφορες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που προωθούν την επιχειρηματικότητα των νέων. Ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα ότι μέσω της εκπαίδευσης οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τη δική τους συνεισφορά σον κόσμο μας με ένα δημιουργικό και ουσιώδη τρόπο.

 

Ζωή Γείτονα, Αντιπρόεδρος

Η Ζωή Γείτονα γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το International Baccalaureate Diploma Programme των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα και επέλεξε να σπουδάσει Μαθηματικά στο Imperial College του Λονδίνου, όπου έλαβε το Bachelor of Science (Honours) in Mathematics with Management.

Έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διδακτική των Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, με έμφαση στις Διεθνείς Προοπτικές στη Διδακτική των Μαθηματικών και το 2005 συνέχισε τις σπουδές της στην Εκπαίδευση στο Harvard Graduate School of Education, όπου και ολοκλήρωσε δεύτερο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μάθηση και Διδασκαλία.

Το 2006, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ορίστηκε Συντονίστρια του Προγράμματος IB Diploma στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα. Παράλληλα, δίδαξε Μαθηματικά στο Γυμνάσιο και στο IB Diploma. Επιπλέον, το 2014 ανέλαβε τη Διεύθυνση του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα.

Η κ. Γείτονα είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα και Διευθύντρια της Ελληνικής Εκπαιδευτικής Εταιρίας (Hellenic Association for Education). Από το 2015 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Harvard Club of Greece. Μέσα στα ενδιαφέροντα της είναι η μουσική, με αρκετές συμμετοχές σε μουσικά σύνολα και θεατρικές παραστάσεις καθώς και ο αθλητισμός, με ιδιαίτερη αγάπη για την κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας.

 

 

Μαρία Γείτονα, Μέλος

 

Ελευθέριος Βλαχογιάννης, Μέλος.

 

Την ∆ιοίκηση της εταιρείας πλαισιώνουν πεπειραµένοι σύµβουλοι τόσο σε εκπαιδευτικά όσο και σε λειτουργικά & οικονοµικά ζητήµατα.

Log in with your credentials

Forgot your details?