Δώσε ζωή στο παλιό σου ποδήλατο, χαρίζοντάς το!

Πόσοι από εμάς είμαστε συνηθισμένοι στην εικόνα των παλιών παιδικών ποδηλάτων στα γκαράζ, στις πυλωτές και στις αποθήκες;

Ήρθε η στιγμή να δώσουμε ξανά ζωή σε αυτά τα παιδικά ποδήλατα χαρίζοντάς τα σε νέους μικρούς αναβάτες που θα τα ταξιδέψουν στα πέρατα της γης!

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς του CGS, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ξεκινήσει μια συλλογική προσπάθεια για συγκέντρωση παιδικών ποδηλάτων στο σχολείο μας, τα οποία θα προσφέρουμε στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα. Ένας πολύ μικρός αριθμός θα χρησιμοποιηθεί και για την εκμάθηση τριάθλου στην παιδική ακαδημία του σχολείου μας.

Με τη συνεργασία της εταιρείας Marathon Bikes, εξειδικευμένου συνεργάτη μας, θα γίνει η κατάλληλη συντήρηση, ώστε να εξασφαλιστεί η άρτια λειτουργία τους και η ασφαλής τους φύλαξη.

Με την προσφορά παλαιών ποδηλάτων και εξοπλισμού (κράνη, γάντια, παπούτσια, ρούχα) που δεν χρησιμοποιούν τα παιδιά σας καθώς μεγαλώνουν, μπορούμε να προσφέρουμε χαρά στα μικρά παιδιά του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος.

Στις 2 Ιουνίου στο πλαίσιο πραγματοποίησης του δεύτερου παιδικού αγώνα τριάθλου Kidscup που θα πραγματοποιηθεί στο CGS, θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής ποδηλάτων και εξοπλισμού δίπλα στη γραμματεία του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία Αθλητικού Τμήματος, κ. Σοφία Μαρίνου. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2106663955

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία,

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.”
Albert
Einstein

Log in with your credentials

Forgot your details?