CGS Highlights Μαΐος

To σχολείο κλείνει για το καλοκαίρι, αλλά η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ.

Τo CGS προτείνει δημιουργικά καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά όλων των ηλικιών που συνδυάζουν τη διασκέδαση με την εκπαίδευση.

Read more»

Τα καλοκαιρινά μας προγράμματα σχεδιάζονται από τους εκπαιδευτικούς μας σε συνεργασία με ειδικούς, εξωτερικούς συνεργάτες με πολυετή πείρα στο αντικείμενό τους, προκειμένου τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν, διατηρώντας και επεκτείνοντας τις γνώσεις, τη φαντασία, τις κινητικές τους  δεξιότητες και τις κοινωνικές τους ικανότητες.

Τα Προγράμματα του CGS Summer  δίνoυν στους μαθητές τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, εκδρομών, επισκέψεων και εργαστηρίων, να αθληθούν σωστά, να ευαισθητοποιηθούν πολιτιστικά και καλλιτεχνικά και κυρίως να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, φιλίες και αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Τα προγράμματά μας διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκει το κάθε παιδί.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

«

Ήταν όλοι εκεί..καβουράκια, ψαράκια, κοράλλια και δελφινάκια!

Οι μαθήτριες των Τμημάτων Κλασικού Μπαλέτου και Μοντέρνου Χορού του CGS συμμετείχαν στην παράσταση μπαλέτου με θέμα «Η Μικρή Γοργόνα Άριελ» αυτή την Κυριακή στο Θέατρο Ιλίσια.

Στην παράσταση έλαβαν μέρος παιδιά όλων των ηλικιών και οι γονείς τους είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στη δραστηριότητα μπαλέτου του CGS.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις εξαιρετικές δασκάλες μας, Μαρίνα Γεροσιδέρη & Ελένη Συναδινού!

Μυαλό, Σώμα, Ομαδικότητα.
Μία μέρα, τρείς ομάδες, ένα έπαθλο.

Την Κυριακή, 6 Μαϊου , το CGS υποδέχθηκε μαθητές, γονείς, απόφοιτους και φίλους σε μια ξεχωριστή μέρα χαράς και δημιουργίας με… αγωνιστικές διαθέσεις για καλό σκοπό, το CGS Open! Cup.

Read more»

Την Κυριακή, 6 Μαϊου , το CGS υποδέχθηκε μαθητές, γονείς, απόφοιτους και φίλους σε μια ξεχωριστή μέρα χαράς και δημιουργίας με… αγωνιστικές διαθέσεις για καλό σκοπό, το CGS Open! Cup.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι Cougars, οι Grizzlies και οι Sharks, πήραν μέρος στις διασκεδαστικές δοκιμασίες για το μυαλό, το σώμα και την ομαδικότητα, κέρδιζοντας πόντους για την ομάδα τους ο καθένας.

Nικήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε η «Cougars», αφού συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους!

Το CGS προσέφερε όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στη ‘Φλόγα – Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική.

«

Για μια ακόμη χρονιά υλοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2018 το Πρόγραμμα Ανταλλαγής μεταξύ του CGS και του Friedrich-Gymnasium του Freiburg της Γερμανίας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 18 Γερμανοί μαθητές που διδάσκονται αρχαία ελληνικά στο σχολείο τους και 18 μαθητές του σχολείου μας από την Γ’ Γυμνασίου/IB ΜΥP, την Α’ Λυκείου/IB MYP και το ΙΒ Diploma 1.

Read more»

Οι μαθητές έζησαν για λίγες μέρες την ελληνική καθημερινότητα, επισκέφθηκαν σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία, απήλαυσαν τον ελληνικό ήλιο και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μας περιμένουν του χρόνου για να μας φιλοξενήσουν στην δική τους ιστορική πόλη, το γραφικό Freiburg.

«

Το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες Α.Σ.Ι.Σ. Κλασικού Αθλητισμού μαθητών/τριών Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας.

Read more»

Το CGS εκπροσώπησαν 41 μαθητές/τριες όπου στο κλείσιμο της διοργάνωσης η εξαιρετική συνολική εικόνα και προσπάθειά τους, συνοδεύτηκε από σημαντικές διακρίσεις στο βάθρο των νικητών και πολλές συμμετοχές σε τελικούς αγωνισμάτων.

 

Αποτελέσματα Αγώνων Μαθητριών Γ΄- Δ΄ Δημοτικού:

Αγώνισμα Συμμετέχοντες Θέση Επίδοση
Δρόμος 50 μ. (Γ΄) Ελένη Δ. 3 00:08.50
Αλεξία Α. 16 00:09.84
Δρόμος 50 μ. (Δ΄) Δήμητρα Κ. 4 00:08.56
Δώρα Στυλιανή Β. 6 00:08.29
Δρόμος 600 μ. (Γ΄) Αλεξάνδρα Μαρία Π. 3 02:17.53
He Bei Ran 7 02:24.85
Δρόμος 600 μ. (Δ΄) Ζωή Π. 4 02:09.48
Αριάδνη Μ. 6 02:16.41
Άλμα σε μήκος (Γ΄) Ισαβέλλα Κ. 4 2,99 μ.
Δανάη Σταυρούλα Ν. 5 2,97 μ.
Άλμα σε μήκος (Δ΄) Αναστασία Α. 3 3,31 μ.
Ιωάννα Ε. 10 3,17μ.
Άλμα σε μήκος χωρίς φόρα (Γ΄) Σοφία Κ. 9 1,57 μ.
Θεοδώρα Σ. 14 1.45 μ.
Άλμα σε μήκος χωρίς φόρα (Δ΄) Ευαγγελία Μαρία Λ. 3 1,88 μ.
Λυδία Κ. 6 1.66 μ.
Άλμα σε ύψος (Δ΄) Μαρία Μ. 4 1,10 μ.
Εμμέλεια Φ. 7 0,95 μ.
Ρίψη Vortex (Γ΄) Μαρία Ελένη Σ. 4 15,66 μ.
Χριστιάννα Κ. 8 13,78 μ.
Ρίψη Vortex (Δ΄) Μυρτώ Γ. 3 19,60 μ.
Σκυταλοδρομία 4×50 (Γ΄) Δανάη Σταυρούλα Ν. 1 00:33.20
He Bei Ran
Ισαβέλλα Κ.
Ελένη Δ.
Σκυταλοδρομία 4×50 (Δ΄) Αναστασία Α. 3 00:32.65
Ιωάννα Ε.
Δήμητρα Κ.
Δώρα Στυλιανή Β.

 

Αποτελέσματα Αγώνων Μαθητών Γ΄- Δ΄ Δημοτικού

Αγώνισμα Συμμετέχοντες Θέση Επίδοση
Δρόμος 50 μ. (Γ΄) Ιάσονας Φώτιος Κ. 5 00:08.98
Νικόλαος Μ. 7 00:08.55
Δρόμος 50 μ. (Δ΄) Γεώργιος Β. 15 00:08.56
Γεώργιος Π. 17 00:08.63
Δρόμος 600 μ. (Γ΄) Κωνσταντίνος Κ. 12 02:21.04
Δημήτριος Φ. 13 02:23.58
Δρόμος 600 μ. (Δ΄) Παύλος Α. 1 01:56.97
Νικόλαος Σ. 8 02:12.71
Άλμα σε μήκος (Γ΄) Αθανάσιος Ρ. 5 3,48 μ.
Άγγελος Ελ. 7 3,22 μ.
Άλμα σε μήκος (Δ΄) Στέφανος Π. 2 3,70 μ.
Κωνσταντίνος Κ. 17 3,03 μ.
Άλμα σε μήκος χωρίς φόρα (Γ΄) Τρύφων Σ. 3 1,74 μ.
Άλμα σε μήκος χωρίς φόρα (Δ΄) Σταύρος Α. 11 1,61 μ.
Άλμα σε ύψος (Γ΄) Ηλίας Ο. 2 1,10 μ.
Άλμα σε ύψος (Δ΄) Λάμπρος Οδυσσέας Ν. 5 1,10 μ.
Κωνσταντίνος Ν. 6 1,05 μ.
Ρίψη Vortex (Γ΄) Κωνσταντίνος Τ. 4 30,47 μ.
Ιωάννης Κ. 6 30,10 μ.
Ρίψη Vortex (Δ΄) Κωνσταντίνος Μ. 15 23,37 μ.
Δημήτριος Κ.
Σκυταλοδρομία 4×50 (Γ΄) Νικόλαος Μ. 3 00.32.02
Άγγελος Ελ.
Κωνσταντίνος Κ.
Ιάσονας Φώτιος Κ.
Σκυταλοδρομία 4×50 (Δ΄) Γεώργιος Π. 5 00.33.11
Στέφανος Π.
Γεώργιος Β.
Παύλος Α.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

«

Το πρόγραμμα του ΙΒ Diploma Programme ακολουθώντας την προσπάθεια για τη γενικότερη ενδυνάμωση και καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών προβλέπει την εκπόνηση μίας διαθεματικής ερευνητικής εργασίας που εμπλέκει όλους του μαθητές των πειραματικών Επιστημών. Η εργασία ονομάζεται Group 4 Project και παρουσιάστηκε στo πλαίσιo του Ακαδημαϊκού Απογεύματος, την Τετάρτη 25 Απριλίου, από τους μαθητές του 1ου έτους του IB Diploma.

Read more»

Οι θεατές της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω στο ζήτημα της «Ακτινοβολίας» που αποτελούσε και το θέμα της παρουσίασης. Οι μαθητές μας προσπάθησαν να προσεγγίσουν το θέμα από διαφορετικές πλευρές αναλύοντας τις βασικές έννοιες της Ακτινοβολίας, των κινδύνων που ενέχει καθώς και των ευεργετικών εφαρμογών που ανακαλύφθηκαν από τις Επιστήμες μας και την Τεχνολογία. Επίσης πλαισίωσαν τις παρουσιάσεις τους με πειραματικά αποτελέσματα που συνέλεξαν σε σχέση με την επίδραση του φωτός στην ανάπτυξη των φυτών και της απόστασης στην εκπομπή ραδιοκυμάτων και ραδιενέργειας.

«

Την Παρασκευή 11 Μαΐου είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πρόοδο της χρονιάς σε δύο όμορφες συναυλίες στην Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Κάθε χρόνο χαιρόμαστε τη θεαματική εξέλιξη των παιδιών και την αγάπη και την υπευθυνότητα που αναπτύσσεται στη διαδικασία των μουσικών τους σπουδών.

Read more»

Από τα πολύ μικρά μας παιδιά μέχρι τους τελειόφοιτους (τρία πτυχία θα απονείμουμε φέτος τον Ιούνιο), όλοι οι μαθητές χάρηκαν το χειροκρότημα των ακροατών. Οι μεγαλύτεροι μέτρησαν την αυτοσυγκέντρωση τους αλλά και την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Ήταν πολύ συγκινητικά και γλαφυρά τα στιγμιότυπα στα παρασκήνια: η συμπαράσταση του ενός συμμετέχοντα στην αγωνία του συμμαθητή του, η προσπάθεια να δώσουν μεταξύ τους κουράγιο! Εύχονταν καλή επιτυχία, μοίραζαν φιλιά ενθουσιασμού μεταξύ τους, σέβονταν την ανάγκη να μένουν πειθαρχημένα και ήσυχα όσο η συναυλία εξελισσόταν .
Φέτος προσκαλέσαμε στις συναυλίες του Μεγάρου και τα παιδιά του Ομίλου Χορωδίας του Δημοτικού. Τραγούδησαν με την καρδιά τους και ένιωσαν τη χαρά να μοιράζεσαι τη μουσική συμμετέχοντας σε αυτήν δημιουργικά και υπεύθυνα, τηρώντας κανόνες και προϋποθέσεις.
Οι καθηγητές του Ωδείου, πάντα με οδηγό την ποιότητα, θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε μουσικά τα παιδιά δίνοντας γνώση και τεχνική, αλλά συγχρόνως θα προσπαθούμε να ενισχύουμε την εμπειρική αποτύπωσή της σε δραστηριότητες όπως οι συναυλίες και η παραγωγή των CDs μας που τόσο επαινέθηκαν.

«

20 Μαρτίου – 30 Μαρτίου 2018

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου), η βιβλιοθήκη μας διοργάνωσε και πάλι την «Εβδομάδα Βιβλίου». Μια σειρά από συγγραφείς, εκδότες και εμψυχωτές επισκέφθηκαν το σχολείο μας και έφεραν τα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου σε επαφή με τα βιβλία τους.

Read more»

Οι εκδηλώσεις ανά τάξη ήταν οι παρακάτω:

ΠΡΟΠΡΟΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΑ

Την Τετάρτη, 21 Μαρτίου, η εκδότρια Μαριάννα Ψύχαλου παρουσίασε στα παιδιά του ΠΠΝ και του ΠΝ το βιβλίο της Olga de Dios «Ρόζα το Τερατάκι»,  εκδ. Μικρή Σελήνη. Το βραβευμένο αυτό βιβλίο, με απλό και κατανοητό και στις μικρές ηλικίες τρόπο, και με πολλή χάρη, αναφέρεται στη διαφορετικότητα, την αποδοχή και την αντιμετώπιση των φόβων μας.

Τα παιδιά άκουσαν την ιστορία της Ρόζας και την ακολούθησαν στις περιπέτειές της (βλέποντας αυτά που συναντούσε στον δρόμο της η Ρόζα, αλλά χωρίς να δουν τη μορφή της στην εικονογράφηση), την αγάπησαν και τη ζωγράφισαν όπως τη φανταζόταν ο καθένας.

 

ΝΗΠΙΑ

 Την Τρίτη, 20 Μαρτίου, o συγγραφέας Μιχάλης Μουλάκης παρουσίασε στα παιδιά του Νηπίου το βιβλίο του «Ένα κίτρινο φύλλο»,  εκδ. Ίκαρος. Το ξεχωριστό αυτό βιβλίο, με την τόσο σύγχρονη εικονογράφηση, καταπιάνεται, μέσα από τη λιτή φόρμα του παραμυθιού, με θέματα σημαντικά, όπως η φθορά, η αναγέννηση, η ίδια η ζωή και το νόημά της.

Ο συγγραφέας αφηγήθηκε την ιστορία και μετά εξήγησε στα παιδιά την περίπλοκη και χρονοβόρα περιπέτεια μιας ιδέας μέχρι να γίνει κείμενο, να εικονογραφηθεί, να βρει εκδότη και να φτάσει στα χέρια τους. Και, παρόλο που μπορεί να νομίζει κανείς ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας δεν μένουν συγκεντρωμένα για πολλή ώρα, η προσοχή και η αφοσίωσή τους δεν μειώθηκε λεπτό!

 

Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου και την Τρίτη, 27 Μαρτίου η συγγραφέας και εκπαιδευτικός Χαρά Κατσαρή  παρουσίασε στα παιδιά της Α’ δημοτικού το βιβλίο της Mara del Corso «Αμέλια, το Κορίτσι που Έμαθε να Πετάει», εκδ. Φουρφούρι. Το εξαιρετικό αυτό βιβλίο μιλάει για την πασίγνωστη Αμέλια Έρχαρτ, που έγινε αεροπόρος και κατάφερε να διασχίσει τον Ατλαντικό σε μια εποχή που κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν για μια γυναίκα.

Η παρουσίαση εστίασε στα πραγματικά δεδομένα της ζωής της Έρχαρτ, καθώς και στο δικαίωμα κάθε παιδιού, είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι, να ονειρεύεται και να παλεύει για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

 

Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου, η συγγραφέας Άλκηστη Χαλικιά παρουσίασε το βιβλίο της « Το κουτί του Σιλάν«, εκδ. Ίκαρος. Μια τρυφερή κι αισιόδοξη ιστορία, με ήρωα ένα προσφυγόπουλο, γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο, με ευαίσθητη εικονογράφηση κι ένα ασυνήθιστο μυστικό.

Ακούσαμε την ιστορία του Σιλάν, παρακολουθήσαμε τη διαδρομή του, αναρωτηθήκαμε τι να έχει μέσα στο κουτί και χαμογελάσαμε, και με τα χάρτινα χαμόγελά μας… και με τ’ αληθινά!!!

 

Γ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, η συγγραφέας Μαρία Ανδρικοπούλου παρουσίασε το βιβλίο της «Μύθοι στο Ρυθμό της Μουσικής»,  εκδ. Καλέντης. Δέκα μύθοι, όχι πάντα από τους πιο γνωστούς, με συνδετικό νήμα τη μουσική, με εξαιρετική, ρέουσα αφήγηση και πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες στο τέλος. Μια πολύ καλοστημένη έκδοση, ένα βιβλίο με λόγο ύπαρξης, πάνω στον πάντα αγαπητό στα παιδιά χώρο της μυθολογίας.

Στη συνάντηση ακούσαμε κάποιους μαγικούς μύθους που αφηγήθηκε η συγγραφέας, επαληθεύοντας για μια ακόμα φορά τη διαχρονική γοητεία της ελληνικής μυθολογίας.

 

Δ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Την Παρασκευή, 23 Μαρτίου η συγγραφέας Κατερίνα Σέρβη παρουσίασε το βιβλίο της «Στη Σαλαμίνα και στις Πλαταιές», εκδ. Πατάκης. Το τρίτο graphic novel της σειράς, που ακολουθεί τα βραβευμένα «Στη μάχη του Μαραθώνα» και «Στη μάχη των Θερμοπυλών», αποδίδει με σύγχρονο, αναλυτικό, κατατοπιστικό και ελκυστικό τρόπο τα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την ελληνική και την ευρωπαϊκή ιστορία.

Η συγγραφέας, που είναι και αρχαιολόγος, αναφέρθηκε στη διαδικασία της αρχαιολογικής έρευνας και τη σημασία της στην αποκατάσταση των ιστορικών γεγονότων. Εξήγησε επίσης στα παιδιά τα σημεία στα οποία εστίασε, όπως λ. χ. στο ότι και οι Πέρσες ήταν γενναίοι και ικανοί, αποφεύγοντας γενικεύσεις του τύπου απόλυτα καλό ή απόλυτα κακό.

 

Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου παρουσίασε το βιβλίο της « Σκοράροντας στον Σκορπιό«, εκδ. Μεταίχμιο. Το ποδόσφαιρο είναι η αφορμή, αλλά όχι το μόνο θέμα στην καινούργια ιστορία της βραβευμένης συγγραφέως, που μιλάει για τους φόβους μας, κυρίως τον φόβο της αποτυχίας, καθώς και την ανάγκη να είμαστε εντεταγμένοι κάπου.

Η συγγραφέας διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου, συζήτησε και έπαιξε με τα παιδιά με αστείρευτη θετική ενέργεια και χαρούμενη  διάθεση.

 

ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου, ο συγγραφέας Κώστας Στοφόρος παρουσίασε τα βιβλία του

« Ο Χαμένος Μύθος του Αισώπου», εκδ. Μίνωας
«Ο Κώδικας της Λέρου»,  εκδ. Κέδρος
και «Η Πέμπτη Πόλη των Δωριέων», εκδ. Κέδρος.

Πρόκειται για περιπέτειες που διαδραματίζονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με δράση, μυστήριο, συναίσθημα και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τόπους και πρόσωπα.

Εκτός από καλός συγγραφέας, ο Κώστας Στοφόρος είναι και εξαιρετικός ομιλητής, που κέρδισε το ενδιαφέρον των μαθητών και το διατήρησε αμείωτο, σε μια συνάντηση όπου το χιούμορ συνδυάστηκε με τη σοβαρότητα, η ανάγνωση και η αφήγηση με τις προσωπικές ιστορίες, η παρουσίαση των βιβλίων με τους σύγχρονους προβληματισμούς.

«

Οι µαθητές του Οµίλου Μουσικής του IB ΜΥΡ σε συνεργασία με την καθηγήτρια Μουσικής, κα. Φαίη Ηλιοπούλου, μας υποδέχθηκαν στην μουσική εκδήλωση που ετοίμασαν για το κλείσιµο της φετινής χρονιάς.

Το μουσικό διάλειμμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 25 Απριλίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του CGS παρουσία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του CGS Μαρία Πατούνα  και Κονδυλία Κωνσταντελάκη  για τη συμμετοχή και τη βράβευσή τους στις κατηγορίες χαϊκού και ποίησης   αντίστοιχα στο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό  «Λογοτεχνικό Εργαστήρι: Οι μαθητές γράφουν», στον οποίο συμμετείχαν τη σχολική χρονιά 2016-17.

Read more»

Το διαγωνισμό διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής. Συγχαρητήρια επίσης για τη συμμετοχή  στο διαγωνισμό και στην υπόλοιπη  ομάδα  του Λογοτεχνικού Εργαστηρίου του σχολείου μας,  με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρία Βάνια Σύρμου, στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές:  Ανδρεάδης Εμμανουήλ, Λυμπερόπουλος Αναστάσιος, Μέρη Δήμητρα, Πέτρου Δέσποινα, Χαστάς Δημήτρης, Χρηστάκη Θάλεια.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού τα έργα των μαθητών αξιολογήθηκαν ανωνύμως από  κριτική λογοτεχνική επιτροπή.  Τα βραβευμένα έργα εκδίδονται σε βιβλίο. Η βράβευση των μαθητών θα γίνει στις 13 Ιουνίου στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης σε ειδική εκδήλωση.

Βάνια  Σύρμου

Υπεύθυνη της ομάδας του  «Λογοτεχνικού Εργαστηρίου»

MYP Teacher

«

Log in with your credentials

Forgot your details?