Ωδείο CGS

Την Παρασκευή 11 Μαΐου είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πρόοδο της χρονιάς σε δύο όμορφες συναυλίες στην Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Κάθε χρόνο χαιρόμαστε τη θεαματική εξέλιξη των παιδιών και την αγάπη και την υπευθυνότητα που αναπτύσσεται στη διαδικασία των μουσικών τους σπουδών. Από τα πολύ μικρά μας παιδιά μέχρι τους τελειόφοιτους (τρία πτυχία θα απονείμουμε φέτος τον Ιούνιο), όλοι οι μαθητές χάρηκαν το χειροκρότημα των ακροατών. Οι μεγαλύτεροι μέτρησαν την αυτοσυγκέντρωση τους αλλά και την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Ήταν πολύ συγκινητικά και γλαφυρά τα στιγμιότυπα στα παρασκήνια: η συμπαράσταση του ενός συμμετέχοντα στην αγωνία του συμμαθητή του, η προσπάθεια να δώσουν μεταξύ τους κουράγιο! Εύχονταν καλή επιτυχία, μοίραζαν φιλιά ενθουσιασμού μεταξύ τους, σέβονταν την ανάγκη να μένουν πειθαρχημένα και ήσυχα όσο η συναυλία εξελισσόταν .
Φέτος προσκαλέσαμε στις συναυλίες του Μεγάρου και τα παιδιά του Ομίλου Χορωδίας του Δημοτικού. Τραγούδησαν με την καρδιά τους και ένιωσαν τη χαρά να μοιράζεσαι τη μουσική συμμετέχοντας σε αυτήν δημιουργικά και υπεύθυνα, τηρώντας κανόνες και προϋποθέσεις.
Οι καθηγητές του Ωδείου, πάντα με οδηγό την ποιότητα, θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε μουσικά τα παιδιά δίνοντας γνώση και τεχνική, αλλά συγχρόνως θα προσπαθούμε να ενισχύουμε την εμπειρική αποτύπωσή της σε δραστηριότητες όπως οι συναυλίες και η παραγωγή των CDs μας που τόσο επαινέθηκαν.

Log in with your credentials

Forgot your details?