Το CGS Διαπρέπει σε Δύο Διακεκριμένα Συνέδρια MUN

Η αντιπροσωπεία του CGS Model United Nations απέδειξε για ακόμη μία φορά την αφοσίωσή της στη διπλωματία, την αριστεία και την πνευματική καλλιέργεια, μέσα από την εξαιρετική της συμμετοχή σε δύο σημαντικά συνέδρια φέτος.

Το πρώτο συνέδριο της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Campion School, όπου το CGS είχε μια διακεκριμένη παρουσία με 16 αντιπροσώπους, οι οποίοι εκπροσώπησαν τις χώρες Νιγηρία και Ιρλανδία, καθώς και τρεις έμπειρους προεδρεύοντες μαθητές: την Eva Lolou, τον Georgios Skourletos και την Tea Vasilaki, ενώ στο Διεθνές Δικαστήριο (ICJ) συμμετείχε ως δικαστής η Dioni Elvira Kalpaka.

Οι μαθητές που εκπροσώπησαν την Ιρλανδία ήταν οι:

Alexandros Hargitt (Πρέσβης), Georgios Manousidis, Konstantis Nikolaou, Iris Kouloumpi, Vasilis Nikolaou, Constantinos Bartzokas, Emma Tzokas και Nikolaos Malliris, ενώ τη Νιγηρία εκπροσώπησαν οι:

Vasilis Fragkos (Πρέσβης), Nefeli Kouloumpi, Melina Kokolantonaki, Sofia Gatsou, Adamantia Lampadaki, Efstathios Giannis και Harry Kouroumalos. Επίσης, η Maria Santrous συμμετείχε στη Youth Assembly.

Η ευφράδεια, η ηγεσία και η διπλωματική ικανότητα της αντιπροσωπείας του CGS αναγνωρίστηκαν έμπρακτα, με δύο βραβεία Καλύτερου Αντιπροσώπου να απονέμονται στους Harry Kouroumalos και Vasilis Fragkos, καθώς και μία Εύφημη Μνεία στον Alexandros Hargitt.

Συνεχίζοντας την αξιοσημείωτη πορεία τους, οι μαθητές του CGS συμμετείχαν και στο συνέδριο DSA MUN, όπου εκπροσώπησαν τις χώρες Μαδαγασκάρη και Νίγηρα.

Οι μαθητές που συμμετείχαν ως αντιπρόσωποι του Νίγηρα ήταν οι Nikolaos Malliris, Maria Tolia, Vasilis Fragkos (Πρέσβης) και Eleanna Chasapi, ενώ τη Μαδαγασκάρη εκπροσώπησαν οι Faedra Tsoukia, George Skourletos (Πρέσβης), Stathis Giannis, Harry Kouroumalos, Yria Drazioti και George Thivaios.

Η Stavroula Sklapani συμμετείχε ενεργά στη Youth Assembly, αποδεικνύοντας τη δέσμευση του CGS στην καλλιέργεια εκφραστικών και παγκόσμια συνειδητοποιημένων μαθητών που ασχολούνται με κρίσιμα διεθνή ζητήματα. Επίσης, η Dioni Elvira Kalpaka υπηρέτησε και πάλι ως δικαστής στο ICJ.

Προσθέτοντας στις σπουδαίες αυτές διακρίσεις, οι Dimitrios Hargitt και Georgios Skourletos επιλέχθηκαν ως Student Officers για το THIMUN Conference, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2026 — μια τιμή που αντικατοπτρίζει τις εξαιρετικές τους ικανότητες και τη διαρκή παράδοση του σχολείου στην αριστεία, τη διεθνή συζήτηση και τη διπλωματία.

Μέσα από τις εμπνευσμένες εμφανίσεις και την αφοσίωσή τους, η ομάδα CGS MUN συνεχίζει να τιμά την παράδοση του σχολείου στην ακαδημαϊκή αριστεία, την παγκόσμια υπευθυνότητα και την ηγεσία στη διεθνή σκηνή.

© 2025 CGS

Log in with your credentials

Forgot your details?