Αποτελέσματα ΙΒ MYP Personal Project

Aνακοινώθηκαν από τον οργανισμό του Ιnternational Baccalauretate (ΙΒ) τα αποτελέσματα της εξωτερικής αξιολόγησης των Personal Projects για τους τελειόφοιτους μαθητές του Middle Years Programme (MYP) για το έτος 2017.
Σύμφωνα με τα επίσημα παγκόσμια συγκριτικά στατιστικά όπως αποτυπώνονται στα ραβδογράμματα, το CGS βρίσκεται σταθερά πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο, ξεπερνώντας παράλληλα κατά πολύ τις προσδοκίες για τα ΜΥΡ Personal Projects που εκπονήθηκαν στην Αγγλική γλώσσα.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και σύμβουλους καθηγητές τους και καλή αρχή για τη νέα σχολική χρονιά!

 

*Το ΜΥΡ Personal Project αποτελεί το επιστέγασμα του ΙΒ MYP στο καταληκτικό έτος του προγράμματος της Α’ Λυκείου / ΜΥP5. Η αξιολόγηση αφορά κάθε μαθητή ξεχωριστά με έμφαση στην πορεία της ερευνητικής διαδικασίας και τη στοχαστική σκέψη του μαθητή. Οι εργασίες ολοκληρώνονται με γραπτή έκθεση (Report) που απηχεί την πορεία εργασιών των μαθητών (Process Journal) και με παρουσίαση του τελικού αποτελέσματος στην Έκθεση Ερευνητικών Εργασιών (ΜΥΡ Personal Project Exhibition).

 

Στιγμιότυπα από το ΜΥΡ Personal Project Exhibition που διεξήχθη την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του CGS. https://www.flickr.com/gp/cgs_school/71t308

Παγκόσμιος Μ.Ο. 3,69/7 Μ.Ο CGS English 5,50/7
Παγκόσμιος Μ.Ο. 3,69/7 Μ.Ο CGS Greek 4,46/7

Log in with your credentials

Forgot your details?