Όμιλος Επιχειρηματικότητας

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο εμπορικό κέντρο THE MALL ATHENS στο Μαρούσι, ολοκληρώθηκε η Μαθητική Εμπορική Έκθεση “TRADE FAIRS 2017” στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, με συμμετοχή 53 μαθητικών επιχειρήσεων.

Μαθητές από το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΙΒ, συμμετείχαν με ιδιαίτερη επιτυχία στην έκθεση με την εταιρεία EULEXIA, που στα ελληνικά αποδίδεται ως «ευλεξία». Το όνομα της επιχείρησής μας, EULEXIA, δηλώνεται η προοπτική βελτίωσης του γραπτού λόγου και της επικοινωνίας μέσω μίας ευχάριστης και φιλικής διαδικασίας μάθησης.

Αυτό προσπαθούμε να το επιτύχουμε με το πρώτο προϊόν μας την εφαρμογή LEKSONAUGHT. Το LEKSONAUGHT συμβολίζει το ταξίδι στον κόσμο των λέξεων. Σκοπός μας οι ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε μαθητές διαφορετικών ικανοτήτων.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το προϊόν Leskonaught είναι μία εφαρμογή η οποία παρέχει πρόσθετα πολυμεσικά στοιχεία. Ο μαθητής που αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες μπορεί μέσα από την εφαρμογή Leksonaught να διαβάσει το μάθημα από το σπίτι του με τον ρυθμό και τον τρόπο που εκείνος επιθυμεί. Έτσι χρησιμοποιώντας χρώμα φόντου και γραμματοσειράς της επιλογής του, αφήγηση με ταχύτητα της επιλογής του, βίντεο, περίληψη, σχεδιαγράμματα και σημειώσεις, μπορεί να κατανοήσει πλήρως το μάθημα. Ο χρήστης θα μπορέσει με την εφαρμογή μας να ξεπεράσει τα εμπόδια, να τονώσει την αυτοεκτίμησή του και να κατακτήσει τη γνώση. . Η εφαρμογή μας θα συμβάλλει στη βελτίωση των σχολικών επιδόσεων και κατ΄επέκταση στη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Log in with your credentials

Forgot your details?