Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχία της μαθήτριάς μας της Β΄ Λυκείου, Ανδρονίκης Σύρρου, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας.

Η Ανδρονίκη κατέκτηση την τρίτη καλύτερη βαθμολογία πανελλαδικά,από ένα σύνολο εκατοντάδων υποψηφίων !

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας έχει στόχο να αναδείξει τους ταλαντούχους μαθητές στο μάθημα της Βιολογίας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να διακριθούν χάρη στην ευφυΐα και στις δεξιότητές τους.

Οι αριστεύσαντες μαθητές της Β΄ Λυκείου, αποκτούν το δικαίωμα να διαγωνιστούν στη β’ φάση του διαγωνισμού της επόμενης χρονιάς και από εκεί έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στη Διεθνή Ολυμπιάδα.

Στη Διεθνή Ολυμπιάδα συμμετέχουν οι τέσσερις καλύτεροι μαθητές από την Ελλάδα και από άλλες εξήντα περίπου χώρες και το μεγάλο δέλεαρ είναι ότι εάν ένας μαθητής διακριθεί σε αυτήν, εξασφαλίζει ελεύθερη εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό τμήμα της επιλογής του!

Η Ανδρονίκη τώρα, με την επιτυχία της αυτή, ανοίγει ένα δρόμο που μπορεί να την φέρει ακόμα και μέχρι την Διεθνή Ολυμπιάδα! Παρότι ο συναγωνισμός είναι μεγάλος, παιδιά σαν την Ανδρονίκη, που δε στηρίζονται μόνο στο φυσικό τους χάρισμα, αλλά ξέρουν να δουλεύουν με οργάνωση και επιμονή και να τελειοποιούν τις δεξιότητές τους, έχοντας τη βοήθεια του σχολείου τους έχουν κάθε λόγο να στοχεύουν τόσο ψηλά.

Της ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά καλή επιτυχία, όχι μόνο στο διαγωνισμό αλλά και σε κάθε στόχο της ζωής της!

Log in with your credentials

Forgot your details?