Οι μαθητές του CGS συμμετείχαν στο «2o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού Εφηβικού Μιούζικαλ»

Οι μαθητές του CGS συμμετείχαν στο «2o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού Εφηβικού Μιούζικαλ» [28-30 Απριλίου, Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης]

Η “Θεατρική Ομάδα SMART, του Γυμνασίου-Λυκείου” σε συνεργασία με τον “Όμιλο Μουσικής Γυμνασίου- Λυκείου” του CGS, παρουσίασε την παράσταση «Τύμπανο, Τρομπέτα και Κόκκινα Κουφέτα» του Γιάννη Ξανθούλη , σε διασκευή, στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παιδικού –Εφηβικού Μιούζικαλ. Στην παράσταση συνέβαλαν με τη δημιουργία δυο stop motion βίντεο και οι μαθητές του Δημοτικού, της απογευματινής δραστηριότητας CineLab.

Το Τύμπανο, Τρομπέτα και Κόκκινα Κουφέτα -σε διασκευή του Γιάννη Ξανθούλη, Θεατρική ομάδα και Όμιλος Μουσικής Γυμνασίου & Λυκείου CGS [2o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού Εφηβικού Μιούζικαλ» [28-30 Απριλίου, Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης]

Το Τύμπανο και η Τρομπέτα αναλαμβάνουν να βρουν την άκρη του δρόμου της ελπίδας, με σύμμαχο τα κόκκινα κουφέτα. Το τραγούδι της χαράς και της αγάπης έχει σκορπιστεί.
Ό κόσμος έχει παραιτηθεί. Οι δυο ήρωες μας θα ταξιδέψουν στην Φαρμακοχώρα, θα ναυαγήσουν στο νησί με τις Κοκκινοσκουφίτσες, θα γνωρίσουν τον Ήλιο, θα βρεθούν στη χώρα των Μηχανών, θα συνομιλήσουν με το Φεγγάρι και με τη δύναμη της μουσικής θα αναζωπυρώσουν την ελπίδα για ένα πιο όμορφο παρόν και αισιόδοξο μέλλον.

Η παράσταση Τύμπανο, Τρομπέτα και Κόκκινα Κουφέτα παρουσιάστηκε στο κοινό του φεστιβάλ το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης υπό την διοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και του συλλόγου « Οι Δυτικές Πινελιές».

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους συνεργάτες του σχολείου για την εξαιρετική τους παρουσία από την προετοιμασία μέχρι την παράσταση!

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση:

  1. Ζάφτη Σεβαστιάνα
  2. Κουρούμαλου Ίρις
  3. Μανουσίδης Ιάσονας
  4. Μιχοπούλου Δάφνη
  5. Μολυβιάτη Μελίνα
  6. Οικονόμου Δήμητρα
  7. Παντελή Ζωή
  8. Πρωτονοτάριου Έλενα
  9. Φιλιππίδη Ειρήνη
  10. Φράγκου Εμμέλεια

 

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Δήμητρα Βαμβακάρη
Μουσική Διδασκαλία, Διασκευή- Eνορχήστρωση Tραγουδιών : Φαίη Ηλιοπούλου
Χορογραφίες : Φαίη Ηλιοπούλου, Παντελή Ζωή, Ίρις Κουρούμαλου
Σκηνικά , Κοστούμια : Πρωτονοτάριου Έλενα
Βίντεο Stopmotion : Αγγελοπούλου Φωτεινή Κωνσταντίνα, Καρακώστας Παύλος, Παπαγεωργίου Ιωάννα, Σαραντίδη Ευαγγελία, Χατζηγεωργίου Μιχαήλ, υπό την καθοδήγηση της κας Ευγενίας Μαραγκού, στον όμιλο “CineLab”
Υπεύθυνοι οπτικοακουστικών μέσων : Θεοδώρα Απαρτόγλου, Γιώργος Κρητικός
Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Κοσμάς, Σοφία Μαρίνου, Κέλλυ Σπηλιάκου

Log in with your credentials

Forgot your details?