Πρόγραμμα ανταλλαγής

Την εβδομάδα που μας πέρασε έλαβε χώρα η δεύτερη φάση του Προγράμματος Ανταλλαγής Μαθητών που διοργανώνει το Γερμανικό Τμήμα του CGS σε συνεργασία με το αδελφοποιημένο Friedrich-Gymnasium του Freiburg της Γερμανίας.

Οι μαθητές μας άνοιξαν τα σπίτια τους σε 21 μαθητές και μαθήτριες για μια εβδομάδα και ανταπέδωσαν την εγκάρδια φιλοξενία που είχαν δεχθεί την περσινή χρονιά όταν εκείνοι επισκεφθήκαν τη Νότια Βάδη-Βυρτεμβέργη. Οι φιλοξενούμενοι μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Αθήνα, τον Μαραθώνα, το Σούνιο, την Επίδαυρο και το Ναύπλιο και να δουν από κοντά σημαντικά ιστορικά μνημεία, για τα οποία διαβάζουν στα βιβλία των Αρχαίων Ελληνικών τους. Παράλληλα ενώθηκαν και πάλι με τους Έλληνες φίλους τους, βιώσαν την ζεστασιά της ελληνικής οικογένειας και διασκέδασαν ελληνικά!

Helma, Ashlinn, Ilaria, Terisa, Mia, Mila, Mads, Noemi, Alba, Claudius, Johann, Malena, Cosima, Jakob, Killian, Jonathan, Rebecca, Fabian, Leonie, Joelina, Remus… σας ευχαριστούμε που γίνατε η γερμανική μας οικογένεια!

Log in with your credentials

Forgot your details?