Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Unicef

Θερμές ευχαριστίες από τη UNICEF, για τη συμμετοχή του σχολείου μας στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού.

Τα παιδιά μας θέλησαν και φέτος να στηρίξουν το έργο της UNICEF, συμμετέχοντας στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, μέσα από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου & Λυκείου μας προβληματισμένοι για τις συνθήκες ζωής των παιδιών στον κόσμο, που πλήττονται από τις τραγικές συνέπειες της απόλυτης φτώχειας και του υποσιτισμού, θέλησαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους με το δικό τους τρόπο.

Τοποθέτησαν κουμπαράδες στις καντίνες του Σχολείου και ξεκίνησαν έρανο για τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά τους σε κάθε γωνιά της γης. Την ημέρα της χριστουγεννιάτικης γιορτής του Σχολείου περιέφεραν τους κουμπαράδες και ενημέρωναν τους επισκέπτες για τις προσπάθειές τους, ζητώντας τη δική τους προσφορά αγάπης. Με αυτό τον τρόπο υπενθύμισαν σε μικρούς και μεγάλους τη χαρά της προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Screen Shot 2016-05-30 at 10.54.15 PM

Log in with your credentials

Forgot your details?